Artık birilerini feda etmek zorundaydılar. Çünkü ikinci kez çatlak, patlak, bol alevli bir sezona başlayıp da bütün karakterleri cengaver gibi çatışmanın içinden çıkarmak pek de akıl karı değildi.
'Kurtlar Vadisi'nde bu sezon Pürmüz, Nevzat ve Eren olmayacak... Kare as'ın ise başı ve bir kolu eksik. Biri kendini dağlara vurdu, diğeri ise delirmenin eşiğinde... Vadi bu kez küllerinden doğmak için ant içmiş gibi... Çünkü Polat Alemdar, Büyük İskender'in elinde ve gerçekten fena halde. Polat'ı bu halde göreceğim ölsem aklıma gelmezdi. İlaçları aldıktan sonraki diyaloglar içler acısı... Şimdi bu gidişin dönüşü muhteşem olmalı. Zira Türkiye'deki gençlerin önemli bir bölümü kendine Polat Alemdar'ı idol edinmiş. Hepsi onun kadar güçlü ve kuvvetli olmak istiyor, cesareti de cabası... Ama Polat bu sezon sürünüyor, kötülüğün karşısında tek başına mücadele etmek durumunda; zira İskender'in elinde.
Zaten yeni sezonun ilk bölümünün sonunda yerdeki metal parçasının sesi kendine getirdi Polat'ımızı... O tıkırtı ki bize bağışladı yiğidimizi... İlaçları içmemeyi başaran Polat'ı bence o demir parçası kurtaracak... Ah onu bir eline geçirebilse... Önümüzdeki bölüm demir parçasının Polat'ın elinde nasıl bir silaha dönüştüğünü izleyecek miyiz acaba? Off, bayağı özlemişim ben Vadi'nin kral delikanlılarını...

Kurtlar Vadisi Pusu, Bölümleri, Videları, Müzikleri ve Bölüm özetleri, Fragmanları ve Canlı izleme Sitesi