"En ilgiyle seyrettiğim dizi Kurtlar Vadisi" diye kaç kez yazdım, söyledim.
Zaman zaman bazı oyuncuları fokuslayıp nasıl da iyi rol kestiklerini, başarılı olduklarını belirttim buradan. Elbette ki bunlar kişisel görüşlerimdi. Ama şimdi yazacaklarım kişisel değil kuramsal.
Memleketin en çok izlenen, dikkate alınan, para kazanıp para kazandıran bu uzun soluklu dizisinde çocukça reji, senaryo ve sanat-kostüm-aksesuar gurubu hataları yakışıksız duruyor, seyirciye ayıp oluyor.

GICIR GICIR VİDALAR
Bir çırpıda sadece birkaçını sayayım da biraz daha dikkatli olsunlar:
- Koskoca MİT yetkilisi polisteki rütbeleri bilmiyor gibi baş komisere "amirim" demez.
- Önceki duruşmada İskender'e tabancalı suikastı son anda(!) önlenen Memati 2.duruşmada camına bir etiket bir de görevli yazan karton kondu diye Adliye önüne bu kadar rahat gidip, gık edilmeden eylem başlatamaz.
- Müstahdemin ifadesiyle en az 40 gündür o hücrede kalan Polat'ın tek giysisi siyah çember yaka fanila, siyah pantolon ve pabuçlar ütüsü bile bozulmadan cillop cillop görünmez.
- Daha getirildiğinde ağzı burnu tekmelerle kırılan. İçeri her girene saldırıp bir araba sopa yiyen, kan revan içinde kalan Polat yüzünde tek bir darp izi, kaşında, gözünde, burnunda minicik bir leke olmaksızın ay parçası, ipek tenli cemaliyle ekrana gelemez.
- Hücredeki klozet ve lavabo pislikten neredeyse içine edilenlerin rengini almışken klozeti zemine rapteden yepyeni vidalar cıvatalar tellal gözü gibi parlamaz.
- Şehit evi, şehit anası-babası ve yakınları bu kadar müsamere kıvamı sunulmaz.
SAVAŞ AY

Kurtlar Vadisi Pusu, Bölümleri, Videları, Müzikleri ve Bölüm özetleri, Fragmanları ve Canlı izleme Sitesi